• Hvos C2- Togb

Afgelopen zaterdag moest de C2 een thuiswedstrijd tegen TOGB.
    Op het veld (wegens regen in de zaal gespeeld) hadden we al tegen dit team gespeeld, maar in de zaal was hun team iets aangepast.
    De wedstrijd begon iets later maar dat mocht de pret niet drukken.
    Hvos nam direct het heft in handen en kwam al snel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Lizemijne. TOGB gaf snel antwoord en kwam direct terug tot 2-3.
    Toen ging de Hvos trein lopen.
    Door een valworp van Zoƫ, een afstandschot van Demi en een mooie actie van Sanne door het midden werd de stand al snel omgezet naar 8-4.
    Isa kreeg hele mooie kansen in de hoek en Chyenna stond wederom heel goed te keepen.
    De aanvallen bleven lekker snel lopen en er werd goed samen gespeeld.
    Sophie pakte ook nog een mooi doelpuntje mee waardoor de ruststand op 17-5 kwam, geen vuiltje aan de lucht.

Na de rust pakte de meiden de draad direct weer op. Het spel bleef nog steeds snel en het samenspel bleef heel goed.
    Jay-la scoorde helaas zelf niet maar strooide met hele mooie passes naar vrijwel iedereen en Cheyenne trof 2x het doel vanuit de hoek.
    En omdat Meagan zorgde voor het 30e doelpunt, wordt het hele team(en de ouders) volgende week getrakteerd!!!
    Tot het eind bleef het een leuke wedstrijd om naar te kijken en was TOGB geen partij....
    De eindstand was uiteindelijk 35-8