•

Er een Algemene Leden Vergadering is op maandag 18 November in de kantine om 20.00 uur. De koffie/thee staat klaar!

Wij alle leden uitnodigen. Ook ouders van jeugdleden zijn welkom!

Het 40 jarig jubileum van HVOS een groot feest is geweest, zowel het jeugdweekend als de feestavond. Dank aan de jubileumcommissie.

Er 2  nieuwe trainers/coaches voor de Heren zijn aangesteld die het stokje over hebben genomen van Mark Elbers ( interim trainer/coach).

Wij wensen Lars Kramer en Erwin Mijnsbergen succes en welkom bij onze vereniging.

Nathalie Bouman het trainen en coachen van de Dames 1 heeft overgenomen van Wim van Schelt. Wij wensen haar en het team succes!

Wij nog steeds opzoek zijn naar een scheidsrechters, PP&PR leden, Vrijwilligers coördinator en nog vele andere vrijwilligers! Meld je aan bij het bestuur.

Wij dringend op zoek zijn naar mensen die deze taken op zich willen nemen. Info bij bestuur.

Leden vanaf 18 jaar verplicht zijn een vrijwilligerstaak in de vereniging te moeten uitvoeren. Indien zij hier niet aan voldoen, de afkoop ( € 50,--) regeling van toepassing is. Zie het  vrijwilligersbeleid op de website.

Het bestuur de vrijwilligers van HVOS wil bedanken met een kleine attentie.

Vanaf 5 December worden deze uitgedeeld door het bestuur.

Wij een rookvrije accommodatie hebben.