• Afgelopen zaterdag stond voor C2 een uitwedstrijd tegen Twist op het programma.
    Omdat Twist ook in het blauw speelt, traden onze meiden deze keer aan in het rood.

De wedstrijd begon voor beide teams heel slordig en chaotisch. Twist kwam dicht bij het eerste doelpunt maar schoot tot twee keer toe op de lat. Het duurde dan ook vrij lang voordat er eindelijk gescoord werd,  maar gelukkig was het eerste doelpunt in het voordeel van Hvos.
    Hierna kregen de meiden nog steeds niet echt grip op de wedstrijd. Er was veel balverlies waardoor Twist ook veel kansen kon creëren. Gelukkig stond Chyenna weer uitstekend te keepen en door doelpunten van Demi en Lizemijne werd de ruststand beperkt tot 6-5.

Na rust begonnen de meiden iets beter.  De verdediging werkte beter samen en aanvallend zag het er ook beter uit. Door een snelle omschakeling van Jay-la konden we snel weer op gelijke hoogte komen.
    Hierna pakte Zoë, na een hele mooie schijnbeweging, ook haar doelpuntje mee.
    Helaas werd het hierna toch weer wat slordiger,  maar door hard werken in de verdediging van onder andere Sophie en Sanne,  maakte Twist ook veel fouten.
    Meagan kreeg nog wel een aantal kansen vanuit de hoek maar deze mochten er helaas niet in. In de andere hoek werden Isa en Cheyenne goed afgeschermd door de verdediging waardoor hun kansen erg beperkt bleven.
    Zo konden we nog steeds niet echt uitlopen in de wedstrijd, maar waren de doelpunten die we gemaakt hadden genoeg om de overwinning mee naar huis te nemen.
    Op karakter en met een nieuw wereld record aan ballen overschieten konden we weer terug naar spijkenisse.
    Eindstand 9-12