• Het eind van het seizoen komt in zicht,  maar voor C2 blijft het nog even spannend.  Met 1 punt voorsprong op de nummer 2 moet iedere wedstrijd gewonnen worden om kampioen te worden.
    Afgelopen zaterdag stond er een thuiswedstrijd tegen Twist op het programma.  Een tegenstander waar we tijdens de uitwedstrijd wel wat moeite mee hadden gehad.
    En thuis bleek het niet anders.  De wedstrijd ging heel lang gelijk op. Met aan beide kanten flink wat slordigheidsfoutjes. Waar wij te vaak de cirkel wilden zoeken,  schoot Twist heel veel ballen naast en over  Scoorden wij,  dan scoorde zij er ook één. Het was om gek van te worden.
    Uiteindelijk gingen de meiden, als team, steeds beter samen spelen en gingen we de rust in met een 14-10 voorsprong.

Na de rust waren we het even kwijt.  Twist kon weer terug komen in de wedstrijd.
    Maar halverwege de tweede helft kwam de ommekeer.
    Het spel werd sneller, ballen werden onderschept en het team spel kwam weer terug.  En uiteraard mogen we onze SUPER keeper niet vergeten, die er weer stond op belangrijke momenten.
    Hierdoor konden de meiden de wedstrijd mooi afsluiten met een 20-15 overwinning.
    En niet onbelangrijk,  het kampioenschap blijft nog steeds in het vizier.....