• (Gedrags)regels ivm corona na 14 december 2020

  Hallo sportvereniging/sportaanbieder,

  Maandag kondigde de minister-president een ‘harde lock down’ af. Het aantal besmettingen stijgt te snel, de druk op de ziekenhuizen wordt te groot en met het vorige pakket van beperkingen en regels bleek de pandemie in Nederland niet beheersbaar. De nieuwe situatie heeft een grote impact op (een deel van) uw sportaanbod. Met dit bericht willen we u zo helder mogelijk de nieuwe regels die gelden voor sporten in de gemeente Nissewaard, mededelen. Deze regels gelden voorlopig tot 19 januari.

  De hoofdlijn

  Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten en ook buitensporten vanaf 18 jaar in groepsverband wordt uitgesloten. Gelukkig blijft buitensporten voor jeugd tot en met 17 jaar ook in teamverband mogelijk. Voor volwassenen is individueel of maximaal met 2 personen buiten sporten toegestaan.

  Toch buiten sporten?

  Toen de maatregelen voor de sport tijdens de ‘intelligente lock down’ in het voorjaar werden versoepeld, hebben veel binnensporten hun sportaanbod buiten vormgegeven. Het weer leende zich daar toen ook goed voor. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dat, afhankelijk van de omstandigheden, nu weer wil doen. Mocht die wens er zijn en u heeft daarvoor ondersteuning nodig van de gemeente, neemt u dan contact op met uw contactpersoon.

  Sportaanbod deels voortzetten

  Veel verenigingen sluiten de deuren in de kerstvakantie. In die periode zijn er voor de jeugd van Nissewaard veel beperkingen. Niet op vakantie, geen binnensport, geen zwembad, geen bioscoop etc. De gemeente inventariseert wat er nu nog wel kan worden geboden. Zeker voor de kwetsbare groep verwachten wij een moeilijke tijd. Als het mogelijk is, een deel van uw sportaanbod toch in de vakantie voort te zetten, op reguliere of op aangepaste wijze met losse activiteiten, dan helpt dit deze groep enorm. Zeker als deze activiteiten ook kunnen worden opengesteld voor niet-leden. Mocht uw organisatie dit overwegen en er is daarbij (financiële) hulp nodig van de gemeente, laat u dit dan weten aan uw contactpersoon.

  Hierbij de nieuwe maatregelen voor de sportverenigingen en particulieren, deze zijn ook als bijlage toegevoegd:

  Accommodaties

  • Zwembaden zijn gesloten.
  • Sporthallen, gymzalen, sportscholen en fitness zijn gesloten.
  • Buitensportaccommodaties/-complexen mogen open en worden gebruikt onder de voorwaarden die voor sport zijn gesteld (Jeugd tot en met 17 jaar individueel en in groepsverband, volwassenen individueel of met maximaal twee personen).
  • (Sport)kantines blijven gesloten.
  • Douches en kleedkamers in sportaccommodaties moeten gesloten blijven.
  • Toiletten op buitensportaccommodaties mogen open.

  Fitness/sportscholen/commerciële aanbieders

  • Individueel sporten, met of zonder begeleiding van een instructeur/trainer/groepsleider, is alleen buiten toegestaan.
  • Buiten sporten in een groep van maximaal twee personen exclusief instructeur is toegestaan.
  • Meerdere groepen van twee mogen niet met één trainer sporten. Dit zou een team/groepstraining zijn en dat mag niet. Per groepje van twee dient er dus een trainer aanwezig te zijn.
  • Groepslessen zijn voor volwassenen zowel binnen als buiten niet toegestaan.

  Sportverenigingen

  Volwassenen

  • Individueel trainen, met of zonder begeleiding van een instructeur/trainer/groepsleider, is alleen buiten toegestaan.
  • Buiten trainen in een groep van maximaal twee personen exclusief trainer is toegestaan.
  • Meerdere groepen van twee mogen niet met één trainer sporten. Dit zou een team/groepstraining zijn en dat mag niet. Per groepje van twee dient er dus een trainer aanwezig te zijn.
  • In teamverband sporten onder begeleiding van een instructeur/trainer/groepsleider is zowel binnen als buiten niet toegestaan.
  • Wedstrijden, toernooien, competities zijn niet toegestaan.

  Jeugd

  • Jeugd tot en met 17 jaar mag buiten sporten. Individueel en in teamverband.
  • Jeugd tot en met 17 jaar mag binnen 1,5 meter van elkaar komen tijdens het sporten.
  • Jeugd tot en met 17 jaar mag in teamverband en individueel, op de eigen club, onderlinge wedstrijden spelen.
  • Kinderen tot 12 jaar mogen binnen 1,5 meter van de trainer/leider komen.
  • Jeugd van 12 tot en met 17 jaar houdt wel 1,5 meter afstand tot de trainer/leider.
  • Wedstrijden, toernooien en competities tussen verschillende verenigingen zijn niet toegestaan.

  Topsport

  Topsporters mogen in instellingen voor topsport sporten en mogen binnen 1,5 meter van elkaar komen tijdens het sporten en wedstrijden spelen. Bovendien wordt er een uitzondering gemaakt voor (team)sport in de topcompetities. Hiertoe is door NOC/NSF een protocol opgesteld, dat bekend is bij de sportbonden. Sportbonden maken zelfstandig de keuze of zij en hun verenigingen aan de hierin gestelde voorwaarden kunnen/moeten gaan voldoen en of zij dus de topsportcompetities opstarten.

  Overige

  • Geen toeschouwers. Dit geldt voor alle sport.
  • Houd loopwegen gescheiden.
  • Neem de hygiëneregels in acht.
 • HVOS nieuws

  1 van pagina 2

 • Jeugd teamindeling 2020 - 2021

  F1 E1 D1 D2 MC1 MC2 JC1 (GC) JB1 JA1
  Romy Banwari Laurene Boekholt Elise Banwari Melissa Baglieto Lauren Ketel Suze van Ballegooijen Gijs de Cocq Noah Belfor Rick den Heijer
  Saar de Best Pepijn Elshout Anne v.d. Berg Liz Bruining Cheyenne Kortman Sara v.d. Berg Kai van Dijk Tom Borgdorff Daan Herrewijnen
  Daan de Boer Ciska Grootveld Femke de Boer Yanah van Doorn Meagan v.d. Luitgaren Nadine Boekholt Robert de Keizer Tigo Buur Tim de Jong
  Romée Gokke Isis v.d. Haar Dylan de Kooter  Timo van Dorp Isa de Neef Julia Bothof Jamie van der Kooij Mick Capello Jarrod Verheij
  Sena Karatas Fay de Kluijver Kaylie Langeveld Leandra Grundeken Chyenna Richards Floortje van Campen Nathan van Zanten Olav Dries Joe de Vries
  Nina v.d. Sluijs Amber Kras Mandy Mosterd Tylee Kortman Lizemijne van Rheenen Daphna Haggay Rowan van Zanten Thomas Hordijk Ryan Zwiep
    Bente de Neef Ryan Mosterd Iris Köhler Sophie Rottier Ghazal Omarin Cas Capello Stan Riegman Yarno Boekholt
    Sophie v.d. Sluijs Ilona Nijssen Jasmijn Mennen Sanne van Rugge Ayah Osman Collin van 't Hoff Merijn Viola Kevin Keijzer
    Eveline Ulenberg Patricia Vriethoff Timo Pel Demi van Schelt Bente Riemersma   Casper Dol Mees Reehorst
    Amy van Vliet     Zoë van Schelt Nova Vissers   Rico van Dorp Yannick van Rheenen
    Sam Zadelaar     Jaylin Despinois Robine Köhler     Thijs van Rugge
                   
  C: C: Jacqueline C: C: C: Anja C: Corinne/Virgil C: Mark C: Jeremey/Bradley C: Peter/Marco

  T: Peter G. /

  Michel vd S.

  T: Peter G. /

  Michel vd S.

  T: Nathalie T: Nathalie T: Anja T: Anja T: Mark

  T: Peter G./Jos 

  T: Peter G./Jos 

 • Wij het fijn vinden dat we onze handbalsport weer mogen uitoefenen

  Wij op onze accommodatie ons strikt aan de verplichte coronaregels houden en hopen dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

  Wij dringend opzoek zijn naar trainers en/of coaches voor onze jeugdteams. Aanmelden of informatie kan via onze trainers coördinator Anja Hagen.

  Wij nog steeds op zoek zijn naar een gemotiveerde Heren trainer/coach, voor meer informatie kunt u terecht bij de TC of het Bestuur.

  Wij ook op zoek zijn naar de juiste persoon die de inhuur van de sporthal en sportvelden wilt beheren en dit wil communiceren met de Gemeente. Voor meer info kunt u terecht bij de TC of het Bestuur.

  Wij ook nog op zoek zijn naar begeleiders voor onze Jeugdscheidsrechters. Voor meer info kunt u terecht bij de TC of het Bestuur.

  De Algemene Leden vergadering op Maandag 12 Oktober om 20.00 zal plaatsvinden.

  !Het vervoer van onze Heren1 bij uitwedstrijden gesponsord wordt  door Taxibedrijf van Ballegooijen.

  Nikki Monster en Peter Gokke  de vertrouwenspersonen van HVOS zijn.
  Zij bieden een luisterend oor bij ongewenste omgangsvormen zoals pesten en seksuele intimidatie.

  Op 7 september zal de maandelijks de schoonmaakavond van de kantine plaatsvinden. Van 19.00 tot 21.00 uur. Let  op de site voor de datums.

  Leden vanaf 18 jaar verplicht zijn een vrijwilligerstaak in de vereniging te moeten uitvoeren. Indien zij hier niet aan voldoen, de afkoop ( € 50,--) regeling van toepassing is. Zie het  vrijwilligersbeleid op de website.

  Wij een rookvrije accommodatie hebben.

  Voor al uw vragen kunt u ten alle tijden terecht bij het Bestuur.
   

 • Programma

  Geen informatie

 • Nieuws

  2 van pagina 3